Vacature stafmedewerker interdisciplinaire projectweek

DE NOMADISCHE SCHOOL WERFT AAN!

KASK & Conservatorium zoekt een stafmedewerker in het kader van het project “De Nomadische School of Arts”. Dit is een tijdelijk project binnen KASK & Conservatorium (looptijd tot en met september 2023), waarin zowel on- als off-campus nomadische kunstonderwijs-innovaties worden ontwikkeld die zich tevens richten op modulair leren, diversiteit en inclusiviteit.

Je maakt deel uit van het projectteam dat instaat voor het profiel, de organisatie en de dagelijkse werking van de Nomadische School of Arts.

Binnen dit projectteam ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke en praktische organisatie van een interdisciplinair programma rond Tijdelijkheid tijdens een projectweek (maart 2023), waar studenten, externen, alumni en het werkveld elkaar kunnen ontmoeten. Dit programma stel je samen in nauw overleg met de verschillende opleidingen van KASK & Conservatorium.

Het idee Tijdelijkheid gaat binnen deze context hand in hand met: tijdelijke invullingen in de culturele sector, tijdelijke installaties, tijdelijke kunstenaarspraktijken (cf. nomadisch) etc. De projectweek belicht dan ook de verschillende aspecten, mogelijkheden en beperkingen, van deze tijdelijke artistieke interventies.

Ben jij of ken jij de perfecte hands-on kandidaat voor de organisatie, documentatie en opvolging van een interdisciplinaire projectweek in het kader van Tijdelijkheid?

Solliciteer dan gauw via de jobpage pagina van HOGENT vacatures!

 

 

Gefinancierd door EU, NextGenerationEU